Om

Carina Johansson


2006 startade jag min personliga hälsoresa.


Från utmattad med hjärndimma, värk, magont och kronisk migrän tog jag första stegen mot tillfrisknande.


Kost, meditation och yoga var bitar på vägen. Yogan var för mig helt ny men kändes naturlig och helt rätt. Det var ett kort steg att boka mig till min första yogalärarutbildning och därpå hålla egna klasser.


Det har blivit fler utbildningar genom åren bl.a. till hälsocoach där jag också blev utbildad i massage, coach och personlig tränare.  Sedan 2016 har jag haft min verksamhet i Norrviken/Sollentuna både under det egna namnet LeWarDa och under namnet Norrvikenyoga, som jag administrerat.


På vägen har jag samlat på mig ytterligare kunskaper och erfarenheter bland annat om kost, stress, migrän, IBS och histaminintolerans.

.

Idag är jag glad att kunna erbjuda verktyg för ett liv mot balans, hälsa och energi, till andra, både privat och i grupp samt mot organisationer och företag.


Må gott!


 

Utbildning och erfarenhet

 

Jag är utbildad gymnasieekonom, teknisk fysiker, yoga- och meditationslärare, hälsocoach, kostrådgivare,  PT och massör. Jag har genom åren också fördjupat mig inom migrän, smärthantering, IBS och Histaminintolerans.


2007-2008 utbildade jag mig till Kundaliniyogalärare hos Rootlight center i Solna. Jag har påbyggnad inom medveten kommunikation och barnyoga. Samtidigt startade jag mitt företag och har erbjudit yogaklasser, workshops, må bra resa med yoga till Spanien och retreater.


2009-2010 gick jag en ettårig hälsocoachutbildningen på Stensunds folkhögskola. I den ingick bl.a. utbildning i att bedriva hälsobefrämjande arbete på individ, grupp och organisationsnivå, kommunikologi nivå 1 & 2, coachning, förändringsarbete och livsstilsförändringar, mindfulness, träningslära, fysiologi, hälsoprofilsbedömning, näringslära/kostrådgivning, PT och massage.


2010-2015 bodde jag i Kalifornien och hade yoga för mindre grupper samt workshops inom stressmanagement, hälsa och mindfulness på företag.


2019 Utbildning till Yin yoga lärare hos Yin Yoga meditation med Surya, startade upp Yin yoga klasser och Yoga Fusion

2019 Kurs i Gong och klangskålar

2019 Kurs i Indisk huvud och ansiktsmassage hos Axelsons Institute

2020 Utbildning i klassisk yoga/Hatha yoga och yoga på stol.


2020 Startar upp Studion Norrvikenyoga


2022 Yogagrupper på rehabiliteringscenter bl.a en grupp för stol/rullstol.  


LeWarDa


Lev Var Da med Balans, Hälsa och Energi.


Yoga, meditation, mindfulness, kost och träning är verktyg.


Coachning för kunskap, peppning, hålla fokus på målet.


Massage för nedvarvning, koppla på lugn och ro systemet, hjälpa till att läka, må bättre, mindre smärta.