På gång

 Julyoga ONLINE


I år blir den traditionella julyogan online tema "self love and care".


Vi kommer göra ett härligt pass från kundaliniyoga traditionen "Kriya to Open the Heart Center", läs mer om den nedan, en enkel självmassage för kroppens meridianerna och avsluta med en skön guidad meditation/avslappning.


När:           Torsdagen den 17 december 20.00 - 21.45

Var:            Online, du får en länk tillsammans med bokningsbekräftelsen

Pris:           280 kr, specialpris, "ett klipp" för dig som bokar med något av våra vanliga klippkort. Har du inget klippkort passa på nu, de gäller under 6                       månader, kanske har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja.


Du anmäler och betalar enkelt i vårt bokningssystem, när du anmält dig får du en bokningsbekräftelse med en länk till julyogan. Gå gärna "in" via länken lite innan, det finns ett väntrum, jag släpper in när det börjar.


Var redo med ett mjukt underlag, har man ingen yogamatta går det bra med tex ett liggunderlag eller en filt, kudde/meditationskudde kan vara skönt att ha och en filt till vilan kanske en vattenflaska.


Varmt välkommen till årets Julyoga

Carina


Gilla gärna LeWarDa på fb eller maila din mailadress till mig för att hålla dig uppdaterad om vad och när något händer.


Om "Kriya to Open the Heart Center"


Chakrasystemet har sitt ursprung i den Indiska yogatraditionen. Hjärtchakrat eller Anahata chakrat är det fjärde energicentrumet (av sju). Dess energicentrum tänker man sig befinner sig i mitten av bröstet bakom bröstbenet.


När vårt hjärtcentrum är i balans ökar vår känsla av samhörighet och förmåga till kärlek, empati och medkänsla till oss själva och andra.


Passets är tänkt att skapa ett lugn och en öppen kärleksfull känsla där vi blir mer närvarande och lättare kan tyda våra tankar och känslor och frigöra oss från de som inte gagnar oss.Yoga ONLINE


Från och med december 2020 har jag nu också yoga online, bokningar görs precis som vår vanliga  yoga genom vår bokningskallender på www.norrvikenyoga.se.


Schema

Tisdagar          20.30-21.30            Yinyoga  

Fredagar          11.30-12.15           Yoga för rygg, nacke, axlar


Bra att veta

Man behöver inte ha gjort yoga tidigare eller vara vig för att vara med på yogan, var och en startar var den befinner sig och apassar och lyssnar innåt.


När du anmäler dig kommer du få en bekräftelse med en länk till zoom.

Gå gärna in i gruppen i god tid innan klassen börjar, länken är uppe ca 15 minuter innan start.

Det behövs inga särskilda kläder men det är skönt med kläder som man kan röra sig i och som inte sitter åt.

Var redo med ett mjukt underlag, har man ingen yogamatta går det bra med tex ett liggunderlag eller en filt, kudde/meditationskudde kan vara skönt att ha och en filt till vilan. 

Till Yinyogan kan man gärna ha flera kuddar till hands och gärna lite stadigare, ryggstödskuddarna i soffan brukar ofta vara lite stadigare. Bra att ha är också yoga bälte och yogablocks eller något motsvarande, tex böcker istället för blocks skarf istället för bälte.


Vill man läsa mer om yogan så finns det information under fliken "yoga".

LeWarDa finns även på fb där finns också gruppen LeWarDa yoga där du är med yogapass, gruppen är gratis tills vidare, för att gå med så lägger man till sig till gruppen och sänder sedan ett mail till mig med sitt fb-namn.


Må så gott det bara går

/Carina