Om

Lev Var Da

Energi och Hälsa

Carina Johansson


Som person så står jag med ett ben i etablerad västerländsk vetenskap och det andra i österländska filosofier.


Idag finns en ny öppenhet inför yoga och meditation. I och med att det sker mer forskning tex inom mindfulness och medicinsk yoga (som bygger på kundaliniyogan) har vi börjat kunna bevisa att både yoga och mediation/mindfulness fungerar. Österländskt och västerländskt möts.


Jag har hållit yogaklasser sedan 2007, i Trosa och Kalifornien och sedan 2016 i Norrviken/Sollentuna. Jag har också workshops inom hälsa, mindfulness och stresshantering och retreater.


Jag är utbildad hälsocoach, där bla träning, kost, fysiologi, massage, mindfulness och kommunikologi ingår, samt kundaliniyoga och meditationslärare.

 

Jag önskar alla människor att må så bra de bara kan utifrån sina förutsättningar.


Välkommen till mina yogaklasser, på coachning eller massage. Vill du att jag ska komma och prata om eller ha workshops inom tex kost, mindfulness eller stresshantering kontakta mig för diskussion om upplägg och prisförslag. Jag kommer också gärna och har yogaklasser på företag eller grupper, återkommande eller enstaka tillfällen. Varför inte ha en tjejträff eller möhippa med yoga, mindfulness eller inspirerande vegetarisk matlagning.


Må gott!


 

Utbildning och erfarenhet

 

Jag är utbildad gymnasieekonom, teknisk fysiker, yoga, meditationslärare och hälsocoach.


2007-2008 utbildade jag mig till Kundaliniyogalärare hos Rootlight center i Solna. Jag har påbyggnad inom medveten kommunikation och barnyoga. Samtidigt startade jag mitt företag och har erbjudit yogaklasser, workshops, må bra resa med yoga till Spanien och retreater.


2009-2010 gick jag en ettårig hälsocoachutbildningen på Stensunds folkhögskola. I den ingick bl.a. utbildning i att bedriva hälsobefrämjande arbete på individ, grupp och organisationsnivå, kommunikologi nivå 1 & 2, coachning, förändringsarbete och livsstilsförändringar, mindfulness, träningslära, hälsoprofilsbedömning, näringslära/kostrådgivning och massage.


2010-2015 bodde jag i Kalifornien och hade yoga för mindre grupper samt workshops inom stressmanagement, hälsa och mindfulness på företag.


2019 Utbildning till Yin yoga lärare hos Yin Yoga meditation med Surya, startade upp Yin yoga klasser och Yoga Fusion

2019 Kurs i Gong och klangskålar

2019 Kurs i Indisk huvud och ansiktsmassage hos Axelsons Institute


LeWarDa


Lev Var Da med Energi och Hälsa


Med energi och hälsa öppnas dörrar. Yoga, meditation, mindfulness, kost och träning är verktyg. Coachning kan hjälpa till med kunskap, peppning, hålla fokus på målet. Massage kan få oss gå ner i varv, koppla på lugn och ro systemet, hjälpa till att läka, må bättre, mindre smärta.

© Copyright 2016 LeWarDa, All Rights Reserved.

Norrviken, Sollentuna  ¦  Telefon 070-776 40 82  ¦  E-mail info@lewarda.se

Yoga online i gruppen

LeWarDa Yoga där du är Gratis tom 1:a oktober

(klicka på "gå med" och sänd ett mail till info@lewarda.se med ditt fb-namn)