Om

Carina Johansson


Som person  står jag med ett ben i etablerad västerländsk vetenskap och det andra i österländska filosofier.

Med utbildning inom den etablerade vetenskapen och en djup nyfikenhet i vad de äldre traditionerna kan erbjuda har jag fått en mera balanserad bas att stå på.


Min önskan är att alla människor mår så bra de bara kan utifrån sina förutsättningar. Att som yogalärare, coach, massör och hälsoinspiratör få vara delaktig i människors utveckling är otroligt roligt, stimulerande och tacksamt.


2007 startade jag mina första yogaklasser i Trosa. Efter några härliga år i Kalifornien där jag fortsatt att i mindre skala hålla yoga och workshops landade vi sedan i Norrviken/Sollentuna där jag haft verksamhet sedan 2016. Genom åren har det också blivit flera workshops inom hälsa, mindfulness och stresshantering samt retreater.


Välkommen till mina yogaklasser, på coachning eller massage. Vill du att jag ska komma och prata om eller ha workshops inom tex kost, mindfulness eller stresshantering kontakta mig för diskussion om upplägg och prisförslag. Jag kommer också gärna och har yogaklasser på företag eller grupper, återkommande eller enstaka tillfällen. Varför inte ha en tjejträff eller möhippa med yoga, mindfulness eller inspirerande vegetarisk matlagning.


Må gott!


 

Utbildning och erfarenhet

 

Jag är utbildad gymnasieekonom, teknisk fysiker, yoga, meditationslärare och hälsocoach.


2007-2008 utbildade jag mig till Kundaliniyogalärare hos Rootlight center i Solna. Jag har påbyggnad inom medveten kommunikation och barnyoga. Samtidigt startade jag mitt företag och har erbjudit yogaklasser, workshops, må bra resa med yoga till Spanien och retreater.


2009-2010 gick jag en ettårig hälsocoachutbildningen på Stensunds folkhögskola. I den ingick bl.a. utbildning i att bedriva hälsobefrämjande arbete på individ, grupp och organisationsnivå, kommunikologi nivå 1 & 2, coachning, förändringsarbete och livsstilsförändringar, mindfulness, träningslära, fysiologi, hälsoprofilsbedömning, näringslära/kostrådgivning och massage.


2010-2015 bodde jag i Kalifornien och hade yoga för mindre grupper samt workshops inom stressmanagement, hälsa och mindfulness på företag.


2019 Utbildning till Yin yoga lärare hos Yin Yoga meditation med Surya, startade upp Yin yoga klasser och Yoga Fusion

2019 Kurs i Gong och klangskålar

2019 Kurs i Indisk huvud och ansiktsmassage hos Axelsons Institute

2020 klassisk yoga


LeWarDa


Lev Var Da med Energi och Hälsa


Med energi och hälsa öppnas dörrar. Yoga, meditation, mindfulness, kost och träning är verktyg. Coachning kan hjälpa till med kunskap, peppning, hålla fokus på målet. Massage kan få oss gå ner i varv, koppla på lugn och ro systemet, hjälpa till att läka, må bättre, mindre smärta.